horari activitats palafrugell

Escola esquena

Sessions individualitzades o en grup, escull les hores que et vagin bé i cuida el teu cos a través del moviment:

  • Correcció de postures i mals hàbits
  • Prevenció i tractament del mal d’esquena
  • Millora del control postural
  • Exercicis globals específics: tonificar, estirar, respirar
  • Equilibri i propiocepció

Hipopressius i sòl pèlvic

Hipopressius fa referència a la disminució de la pressió intraabdominal. Són exercicis posturals i respiratoris que activen les fibres tipus I, que són les responsables de donar-nos el to muscular i actuen de forma involuntària, per tal de crear una faixa abdominal competent i que ens ajudi a aguantar els augments de pressió que sens presenten durant la vida diària (pujar escales, tossir…).

El treball del sòl pèlvic fa referència al treball voluntari de les fibres tipus II que conformen l’altre part de musculatura del nostre periné. Igualment, ens ajuden a gestionar correctament les pressions que reb el nostre sòl pelvià i a evitar qualsevol tipus d’incontinència, protusions… actuals o futures.

Dirigit a columnes amb escoliosis, protusions i/o hèrnies, regulació trànsit intestinal, prevenció i/o disminució de incontinències urinàries i fecals, prolapses…

Prehab

Classes dirigides a esportistes on realitzem un treball preventiu per disminuir el risc de lesionar-nos. Sabem de la importància del treball de força muscular, estabilitat i coordinació per disminuir el risc de lesions en la pràctica esportiva. Sessions d’alta intensitat on combinem diferents treballs i materials per fer les sessions dinàmiques.

Estiraments

Estira, respira, escolta’t i mou cada articulació, múscul i part del cos com mai abans que perdin el seu rang de moviment, que es debilitin o que apareguin contractures i/o tensions.

Classes dinàmiques, diferents i amb molts materials possibles: cadira, xurro, fitball, amb parella, cinturó…

Ioga terapèutic

Barrejant diferents estils de ioga (hatha, vinyasa), oferim un ioga adaptat a qualsevol persona i nivell. Tonifica, estira, respira i mou-te dins de cada postura, per aconseguir un benestar físic i psicològic òptim i aconseguit trobar la calma i l’equilibri dins d’un mateix/a.

Pilates terapèutic

El pilates, a diferència d’altres mètodes, es basa en 6 principis fonamentals: la respiració, el centre, el control, la precisió, la concentració i la fluïdesa, seran la clau per aconseguir una major força i flexibilitat muscular, equilibri i evitar futures lesions o corregir males postures.

Treball aeri

Un dels destacats que podem realitzar aquesta activitat és la postura invertida, aquesta ens ajuda a descomprimir les vèrtebres, a rehidratar el seu disc, a reabsorbir possibles protusions/hèrnies… Així a aeri combinem un treball d’inversió amb un de força, estiraments, equilibri i diversió, sempre acompanyats/des de la nostra tela aèria.

Aquest any com a novetat, combinarem algunes classes amb el treball de l’aro aeri, fent que experimentis noves sensacions aèries.

Prepart

Primer pas a realitzar si et trobes en els mesos, segurament, més importants de la teva vida i d’una nova vida, és preguntar al teu/teva obstetra si no hi ha cap objecció per a realitzar exercici prepart. Si és així, endavant, tu i el teu bebè necessiteu moure ‘us! El moviment és necessari per a disfrutar al màxim del teu embaràs sense dolor i per ajudar al moment t’han esperat, el de veureu’s, de la manera més natural possible!