Escola esquena

Sessions individualitzades o en grup, escull les hores que et vagin bé i cuida el teu cos a través del moviment:

  • Correcció de postures i mals hàbits
  • Prevenció i tractament del mal d’esquena
  • Millora del control postural
  • Exercicis globals específics: tonificar, estirar, respirar
  • Equilibri i propiocepció

A la classe trobaràs una primera part d’exercicis de força, equilibris i coodinació. Una segona part d’estiraments conscients i globals.  I per finalitzar, un treball per a corregir la postura, a partir del mètode Mézières o 5p. 
Cada sessió és diferent, s’utilitzen diversos materials: xurro, cadira, fitballs, peses, circuits… i es té en compte les necessitats de cada pacient.

Hipopressius i sòl pèlvic

Hipopressius fa referència a la disminució de la pressió intraabdominal. Són exercicis posturals i respiratoris que activen les fibres tipus I, que són les responsables de donar-nos el to muscular i actuen de forma involuntària, per tal de crear una faixa abdominal competent i que ens ajudi a aguantar els augments de pressió que sens presenten durant la vida diària (pujar escales, tossir…).

El treball del sòl pèlvic fa referència al treball voluntari de les fibres tipus II que conformen l’altre part de musculatura del nostre periné. Igualment, ens ajuden a gestionar correctament les pressions que reb el nostre sòl pelvià i a evitar qualsevol tipus d’incontinència, protusions… actuals o futures.

Dirigit a noies post part, columnes amb escoliosis, protusions i/o hèrnies, regulació trànsit intestinal, prevenció i/o disminució de incontinències urinàries i fecals, prolapses…

Totes les classes es realitzen amb diferents material (fitballs, tronc, paret, cadira, xurro…) i finalitzen amb un treball d’estiraments/ relaxació.

Tono Hipos

Com diu l’activitat, tono hipos és una combinació de tonificació (potenciació de tot el cos) i hipopressius (junt amb sòl pèlvic). Aquí et toparàs amb una classe molt activa, on el protagonista serà el treball de força, sense deixar de banda els hipopressius i la cura del periné. I com la resta d’activitats, finalitzarem la sessió amb estiraments/relaxació.

Prehab

Classes dirigides a esportistes on realitzem un treball preventiu per disminuir el risc de lesionar-nos. Sabem de la importància del treball de força muscular, estabilitat i coordinació per disminuir el risc de lesions en la pràctica esportiva. Sessions d’alta intensitat on combinem diferents treballs i materials per fer les sessions dinàmiques.

Estiraments

Estira, respira, escolta’t i mou cada articulació, múscul i part del cos com mai abans que perdin el seu rang de moviment, que es debilitin o que apareguin contractures i/o tensions.

Classes dinàmiques, diferents i amb molts materials possibles: cadira, xurro, fitball, amb parella, cinturó…

Pilates aeri terapèutic

En aquesta classe realitzarem un treball de pilates utilitzant les teles aeries, per tant en suspensió completa o semisuspensió: força, estiraments, equilibris… tot, respectant el cos de cada persona i les seves limitiacions, dolors, postura…

A diferència del treball aeri, el nostre pilates aeri serà suau, tranquil, pausat, sense acrobàcies ni voltes, però sense deixar de treballar al màxim les qualitats que la tela ens ofereix! Que no t’espanti l’aeri i prova la seva basant més terapèutica.

Pilates terapèutic

El pilates, a diferència d’altres mètodes, es basa en 6 principis fonamentals: la respiració, el centre, el control, la precisió, la concentració i la fluïdesa, seran la clau per aconseguir una major força i flexibilitat muscular, equilibri i evitar futures lesions o corregir males postures.

Treball aeri

Un dels destacats que podem realitzar aquesta activitat és la postura invertida, aquesta ens ajuda a descomprimir les vèrtebres, a rehidratar el seu disc, a reabsorbir possibles protusions/hèrnies… Així a aeri combinem un treball d’inversió amb un de força, estiraments, equilibri i diversió, acrobàcies i volteretes; sempre acompanyats/des amb la nostra tela aèria.

Aquest any com a novetat, combinarem algunes classes amb el treball de l’aro aeri, fent que experimentis noves sensacions aèries.

Prepart

Primer pas a realitzar si et trobes en els mesos, segurament, més importants de la teva vida i d’una nova vida, és preguntar al teu/teva obstetra si no hi ha cap objecció per a realitzar exercici prepart. Si és així, endavant, tu i el teu bebè necessiteu moure ‘us! El moviment és necessari per a disfrutar al màxim del teu embaràs sense dolor i per ajudar al moment t’han esperat, el de veureu’s, de la manera més natural possible!

Nivells de dificultat: de menys actiu a més

Estiraments

Hipopressius i SP

Escola esquena

Pilates aeri

Pilates terra

Tono hipos

Treball aeri

Prehab