Fisioteràpia neuro-musculo-esquelètica

La fisioteràpia neuro-musculo-esquelètica es aquella dirigida al treball global on busquem restaurar les capacitats funcionals del cos treballant les diferents estructures implicades en una patologia, una lesió, un dolor…. Per això utilitzem sobretot la teràpia manual combinada amb diferents tècniques com: exercicis funcionals, reeducació postural, punció seca, ganxos, electròlisis, neuromodulació entre altres.

La finalitat: millorar el benestar i la salut dels nostres pacients.

Disfuncions Temporomandibulars (ATM)

Pateixies Bruxisme? Mal de cap o mareig? Acúfens? Dolor cervical? Si és així, aquest és el teu tractament de fisioteràpia. Tenim fisios especialitzats en aquest tema que a través de tècniques miofascials, manipulatives, d’entre altres, aconseguiran alliberar la teva mandíbula i relaxar les tensions que provoquen el dolor.

A més, si tens pensat, junt amb el teu odontòleg, fer una fèrula de descàrrega, pensa en nosaltres! Et podem ajudar a crear una fèrula més eficient i sense dolor.

Fisioteràpia esportiva

Fisioteràpia dirigida a prevenir o tractar lesions pròpies de l’esportista. Tractem diverses patologies com tendinopaties, lesions musculars, lesions articulars, lesions lligamentoses, sobrecàrregues musculars… Utilitzem diferents tècniques per intentar que l’esportista pugui tornar el mes aviat possible a la pràctica esportiva amb total seguretat, com el massatge de descàrrega, teràpia manual, EPI, Punció seca, seguiment de lesions amb ecògraf, exercicis de readaptació esportiva i totes les tècniques que estan al nostre abast.

Fisioteràpia pre i post quirúrgica

Davant una lesió que requereix una intervenció quirúrgica és important realitzar un treball pre-quirurgic (mobilitat, força, disminució edema…) per tal d’entrar al quiròfan amb bones condicions i afavorir la recuperació post-quirurgica. A Ossis fisioteràpia realitzem tant el treball pre com post quirúrgic per ajudar que el pacient tingui una bona recuperació de les seves capacitats.

Fisioteràpia pre i post part

Moltes felicitats si estàs embarassada, aquest apartat està fet per a tu! Amb la fisioteràpia prepart t’ajudarem a eliminar qualsevol dolor que pateixis (l’embaràs ha de ser indolor durant tot el seu curs) i a arribar al moment del part, amb el teu cos en la millor forma i mobilitat possible.

Si ja has sigut mami, et volem acompanyar en el teu procés de recuperació del sol pèlvic, articulacions, musculatura… perquè tornis a sentir-te igual o millor que abans d’estar embarassada.

Reeducació postural

Espai dirigit per a pacients amb: escoliosis, hiperlordosis, hombros anterioritzats, males postures treballant… canvia el teu patró postural, a través d’un conjunt de postures actives, treballades amb una respiració específica. Aquestes, provoquen uns estiraments suaus a les articulacions i per tant, a la llarga, uns canvis posturals. És un procés lent però efectiu, en el que es crearan nous esquemes posturals i de moviment en el còrtex cerebral, aconseguint així que els canvis perdurin en el temps.

Estudis biomecànics Corredors

Tens ganes de començar a córrer? Et lesiones sovint quan córrer? Vols millorar la teva tècnica de carrera?

A Ossis fisioteràpia realitzem un estudi biomecànic simple del corredor que consta d’una entrevista personal, una valoració funcional, una valoració de la tècnica a la cinta de córrer i una pauta de treball a realitzar per tal de prevenir lesions, millorar la tècnica de carrera i millorar l’efectivitat i el rendiment a la hora de córrer.

Fisioteràpia anti-stress

L’estrès és especialment cruel amb els músculs, provoca contractures i tensió a moltes parts del cos. Aquest massatge antiestrès torna a posar el to de la musculatura dins la seva normalitat, augmentant així el benestar de la persona i les seves sensacions emocionals. Relaxa’t que ja et toca!

Fisioteràpia domiciliària

No cal que surtis de casa! Acostem la fisioteràpia fins a casa teva! Tenim camilles portàtils i tot el material necessari per crear una petita consulta a la teva habitació.

Domicilis a Palafrugell i rodalies.